Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (ang. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas. Jeigu nesutinkate, spauskite čia.

Juodoji arbata Earl Grey

Prekės kodas: 53

Natūrali juodoji bergamočių skonio arbata Assam iš Pietų Indijos.

Sudedamosios dalys: Juodoji arbata Assam (kilmės vietovė - Pietų Indija)*, natūrali kvapioji medžiaga. *Sertifikuotas ekologiškas produktas.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pakuotė: Metalas

Grynasis kiekis: 150 g
Likutis senka - užsisakykite dabar!

   

Maistingumo deklaracija
                                                   
Maistinė vertė100 ml paruoštos arbatos * (vidutiniškai)
Energinė vertė9 kJ / 2 kcal
Riebalai<0,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys<0,1 g
Angliavandeniai<0,1 g
Cukrūs<0,1 g
Baltymai0,2 g
Druska<0,01 g
        * apskaičiuota 3g arbatos, užplikytos 200 ml vandens 3 minutes    

Juodoji arbata Assam

Assam – tai juodoji arbata, auginama Assam regione Indijos šiaurės rytuose, Brahmaputros upės slėnyje. Ši arbata gaminama iš Camellia Sinensis assamica augalo lapų. Derlius nuimamas daugiausia rankomis, nes arbata auginama kalvotoje vietovėje.

Assam yra vertinama dėl jos turtingo skonio ir sodrios spalvos. Savo sudėtyje turi antioksidantų, kofeino, flavonoidų. Dažniausiai Assam yra naudojama gaminant klasikines pusryčių arbatas (pavyzdžiui, English Breakfast).

rankų darbo produkcija

Rankų darbas

Ši ekologiška arbata yra gaminama rankomis su meile, mažomis šviežiomis partijomis.

natūralūs priedai - logotipas

Natūraliosios kvapiosios medžiagos

Produkto gamyboje naudojamos tik natūralios kvapiosios medžiagos.

Ethical Tea Partnership

Ethical Tea Partnership

Ethical Tea Partnership tikslas – ekonomiškai klestintis, sąžiningas ir tvarus arbatos gamybos sektorius bei gerovė visiems šio sektoriaus darbuotojams. Pirkdami mūsų produktus palaikote šios organizacijos vertybes!

Juodoji arbata

Juodoji arbata – tai tokia arbatos rūšis, kurios oksidacijos procesas yra ilgesnis, negu gaminant kitas arbatos rūšis.

Manoma, kad juodoji arbata buvo atrasta atsitiktinai. Pasak XVI amžiaus legendos, žaliosios arbatos partija buvo palikta per ilgai fermentuotis, tačiau ūkininkai nutarė žaliavos neišmesti, o gėrė nuvytusius lapus ir buvo maloniai nustebinti sodriu skoniu. Nuo tada arbatos lapai buvo fermentuojami sąmoningai, siekiant gauti aromatingą juodąją arbatą, kuri tapo tokia populiari visame pasaulyje.

Laikui bėgant fermentacijos procesas buvo tobulinamas, todėl buvo sukurti skirtingi gamybos metodai, taigi ir skirtingos arbatos rūšys.

Gaminant šią arbatą, arbatos lapus reikia susmulkinti, kad išsiskirtų sultys, o tada džiovinti elektrinėje orkaitėje. Rezultate gauname tą arbatą, prie kurios esame įpratę.

Įdomus faktas: juodoji arbata taip vadinama tik vakarų šalyse, o Kinijos klasifikacijoje tai yra “raudonoji” arbata, kadangi būtent tokios spalvos gėrimą gauname iš gerai oksiduotų arbatmedžio lapų.