Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (ang. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas. Jeigu nesutinkate, spauskite čia.

Juodoji arbata „GingerBread“

Prekės kodas: 20

Aštri juodoji arbata, saldžiosios datulės ir aromatingi prieskoniai išpildo Jūsų svajones arbatos puodelyje.

Sudedamosios dalys: Juodoji arbata Assam* (kilmės vieta: Pietų Indija), datulės (datulės, ryžių miltai)*, cinamono lazdelės*, žalioji arbata China Sencha*, apelsinų žievelės*, natūralioji kvapioji medžiaga, žvaigždinis anyžius*, gvazdikėliai*, kardamonas*, kardamono milteliai*, muskato riešutas*, burbono vanilė*. *Sertifikuotas ekologiškas produktas.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pakuotė: Kombinuota

Grynasis kiekis: 100 g
Paruošta siuntimui

   

Maistingumo deklaracija
                                                   
Maistinė vertė100 ml paruoštos arbatos * (vidutiniškai)
Energinė vertė9 kJ / 2 kcal
Riebalai<0,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys<0,1 g
Angliavandeniai<0,1 g
Cukrūs<0,1 g
Baltymai<0,2 g
Druska<0,01 g
        * apskaičiuota 3g arbatos, užplikytos 200 ml vandens 2 minutes    

Juodoji arbata Assam

Assam – tai juodoji arbata, auginama Assam regione Indijos šiaurės rytuose, Brahmaputros upės slėnyje. Ši arbata gaminama iš Camellia Sinensis assamica augalo lapų. Derlius nuimamas daugiausia rankomis, nes arbata auginama kalvotoje vietovėje.

Assam yra vertinama dėl jos turtingo skonio ir sodrios spalvos. Savo sudėtyje turi antioksidantų, kofeino, flavonoidų. Dažniausiai Assam yra naudojama gaminant klasikines pusryčių arbatas (pavyzdžiui, English Breakfast).

Žalioji arbata Kinijos Sencha

Sencha yra viena populiariausių arbatų Kinijoje. Ji kvapni, švelni. Lapelis stambus. Aukso geltonumo užpilas.

Europos sąjungos ekologinės gamybos logotipas

ES ekologinis ženklas

Juodoji arbata „GingerBread“ yra paženklinta ES ekologinės gamybos logotipu ir atitinka griežtus ekologinius kriterijus. Žaliavos yra auginamos Bendrijoje ir trečiųjų šalių žemės ūkiuose.

Ethical Tea Partnership

Ethical Tea Partnership

Ethical Tea Partnership tikslas – ekonomiškai klestintis, sąžiningas ir tvarus arbatos gamybos sektorius bei gerovė visiems šio sektoriaus darbuotojams. Pirkdami mūsų produktus palaikote šios organizacijos vertybes!

USDA ekologinės gamybos logotipas

USDA Organic ekologinis ženklas

Juodoji arbata „GingerBread“ auginama nenaudojant uždraustų sintetinių trąšų ir pesticidų. Taip pat šis ženklas garantuoja, kad ekologiška arbata nėra GMM (genetiškai modifikuotas maistas).

Vokietijos ekologinės gamybos logotipas

Bio-Siegel ekologinis ženklas

Bio-Siegel logotipas garantuoja, kad Juodoji arbata „GingerBread“ yra pagaminta pagal ES ekologinio ūkininkavimo reglamente nurodytus reikalavimus.

rankų darbo produkcija

Rankų darbas

Ši ekologiška arbata yra gaminama rankomis su meile, mažomis šviežiomis partijomis.

produktai be pridėtinio cukraus

Be pridėtinio cukraus

Juodoji arbata „GingerBread“ yra tobulo skonio ir be pridėtinio cukraus!

Juodoji arbata

Juodoji arbata – tai tokia arbatos rūšis, kurios oksidacijos procesas yra ilgesnis, negu gaminant kitas arbatos rūšis.

Manoma, kad juodoji arbata buvo atrasta atsitiktinai. Pasak XVI amžiaus legendos, žaliosios arbatos partija buvo palikta per ilgai fermentuotis, tačiau ūkininkai nutarė žaliavos neišmesti, o gėrė nuvytusius lapus ir buvo maloniai nustebinti sodriu skoniu. Nuo tada arbatos lapai buvo fermentuojami sąmoningai, siekiant gauti aromatingą juodąją arbatą, kuri tapo tokia populiari visame pasaulyje.

Laikui bėgant fermentacijos procesas buvo tobulinamas, todėl buvo sukurti skirtingi gamybos metodai, taigi ir skirtingos arbatos rūšys.

Gaminant šią arbatą, arbatos lapus reikia susmulkinti, kad išsiskirtų sultys, o tada džiovinti elektrinėje orkaitėje. Rezultate gauname tą arbatą, prie kurios esame įpratę.

Įdomus faktas: juodoji arbata taip vadinama tik vakarų šalyse, o Kinijos klasifikacijoje tai yra “raudonoji” arbata, kadangi būtent tokios spalvos gėrimą gauname iš gerai oksiduotų arbatmedžio lapų.

Žalioji arbata

Žalioji arbata yra arbatos rūšis, gaminama iš Camellia sinensis lapų ir pumpurų, kuriems nebuvo atliktas toks pats vytimo ir oksidacijos procesas, koks atliekamas ruošiant ulongo arba juodąją arbatą. Žaliava yra renkama ir kaitinama krosnyje.