Baltoji arbata
Baltoji arbata (kin. 白茶; bái cha) yra ko gero yra seniausia arbatos rūšis, kadangi jos gamybos technologija yra paprasčiausia. Visų pirma renkami arbatos pumpurai arba pumpurai ant stiebo su jaunais lapeliais, tuomet žaliava palaikoma blankioje saulės šviesoje kol nuvys, o po to to nešama į patalpas, kur išdžiovinama iki galo. Baltoji arbata yra mažiausiai apdorojama, todėl ji yra pati vertingiausia.
Baltoji arbata Pai Mu Tan
„Pai Mu Tan“ (išvertus „Baltasis bijūnas“) yra populiariausia kiniškos baltosios arbatos rūšis. Ši arbata gavo savo pavadinimą dėl neįprastos išvaizdos. Pai Mu Tan – tai švelnūs pumpurai, apsupti nesusisukusių lapų. Jie išlaiko natūralų grakštumą ir atrodo kaip maži žiedpumpuriai. Arbata švelnaus gėlių skonio, šviesiai geltonos spalvos.
Žalioji arbata
Žalioji arbata yra arbatos rūšis, gaminama iš Camellia sinensis lapų ir pumpurų, kuriems nebuvo atliktas toks pats vytimo ir oksidacijos procesas, koks atliekamas ruošiant ulongo arba juodąją arbatą. Žaliava yra renkama ir kaitinama krosnyje.
Žalioji arbata Kinijos Sencha
Sencha yra viena populiariausių arbatų Kinijoje. Ji kvapni, švelni. Lapelis stambus. Aukso geltonumo užpilas.
Ethical Tea Partnership
Ethical Tea Partnership tikslas – ekonomiškai klestintis, sąžiningas ir tvarus arbatos gamybos sektorius bei gerovė visiems šio sektoriaus darbuotojams. Pirkdami mūsų produktus palaikote šios organizacijos vertybes!
Natūraliosios kvapiosios medžiagos
Produkto gamyboje naudojamos tik natūralios kvapiosios medžiagos.
Rankų darbas
Ši ekologiška arbata yra gaminama rankomis su meile, mažomis šviežiomis partijomis.
Be pridėtinio cukraus
Žaliosios ir baltosios arbatos mišinys „Morning Melody“ yra tobulo skonio ir be pridėtinio cukraus!
Maistinė vertė |
100ml ml paruoštos arbatos * (vidutiniškai) |
Energinė vertė |
1 kCal / 5 kJ |
Riebalai |
<0,1 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
Druska |
<0,01 g |
Angliavandeniai |
<0,1 g |
iš kurių cukrų |
<0,1 g |
Baltymai |
<0,2 g |
* apskaičiuota 3g arbatos, užplikytos 200ml vandens 2 min.