Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (ang. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas.
Jeigu nesutinkate, spauskite čia.
* apskaičiuota 3g arbatos, užplikytos 200 ml vandens 2 minutes
Baltoji arbata Pai Mu Tan
„Pai Mu Tan“ (išvertus „Baltasis bijūnas“) yra populiariausia kiniškos baltosios arbatos rūšis. Ši arbata gavo savo pavadinimą dėl neįprastos išvaizdos. Pai Mu Tan – tai švelnūs pumpurai, apsupti nesusisukusių lapų. Jie išlaiko natūralų grakštumą ir atrodo kaip maži žiedpumpuriai. Arbata švelnaus gėlių skonio, šviesiai geltonos spalvos.
Žalioji arbata Kinijos Chun Mee
Chun Mee – išvertus reiškia “dailieji antakiai”, taip vadinama dėl lapelių formos. Pasižymi lengvu slyvų skoniu. Ši arbata yra labai populiari už Kinijos ribų.
ES ekologinis ženklas
Baltosios ir žaliosios arbatos mišinys „Spirit“ yra paženklinta ES ekologinės gamybos logotipu ir atitinka griežtus ekologinius kriterijus.
Žaliavos yra auginamos Bendrijoje ir trečiųjų šalių žemės ūkiuose.
Ethical Tea Partnership
Ethical Tea Partnership tikslas – ekonomiškai klestintis, sąžiningas ir tvarus arbatos gamybos sektorius bei gerovė visiems šio sektoriaus darbuotojams. Pirkdami mūsų produktus palaikote šios organizacijos vertybes!
USDA Organic ekologinis ženklas
Baltosios ir žaliosios arbatos mišinys „Spirit“ auginama nenaudojant uždraustų sintetinių trąšų ir pesticidų. Taip pat šis ženklas garantuoja, kad ekologiška arbata nėra GMM (genetiškai modifikuotas maistas).
Bio-Siegel ekologinis ženklas
Bio-Siegel logotipas garantuoja, kad Baltosios ir žaliosios arbatos mišinys „Spirit“ yra pagaminta pagal ES ekologinio ūkininkavimo reglamente nurodytus reikalavimus.
Rankų darbas
Ši ekologiška arbata yra gaminama rankomis su meile, mažomis šviežiomis partijomis.
Be pridėtinio cukraus
Baltosios ir žaliosios arbatos mišinys „Spirit“ yra tobulo skonio ir be pridėtinio cukraus!
Baltoji arbata
Baltoji arbata (kin. 白茶; bái cha) yra ko gero yra seniausia arbatos rūšis, kadangi jos gamybos technologija yra paprasčiausia. Visų pirma renkami arbatos pumpurai arba pumpurai ant stiebo su jaunais lapeliais, tuomet žaliava palaikoma blankioje saulės šviesoje kol nuvys, o po to to nešama į patalpas, kur išdžiovinama iki galo. Baltoji arbata yra mažiausiai apdorojama, todėl ji yra pati vertingiausia.
Žalioji arbata
Žalioji arbata yra arbatos rūšis, gaminama iš Camellia sinensis lapų ir pumpurų, kuriems nebuvo atliktas toks pats vytimo ir oksidacijos procesas, koks atliekamas ruošiant ulongo arba juodąją arbatą. Žaliava yra renkama ir kaitinama krosnyje.
Pirkėjai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Jus taip pat gali sudominti...
MB Arbatos klubas. Maisto tvarkymo subjekto registravimo Nr. 190012645