Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (ang. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas. Jeigu nesutinkate, spauskite čia.

Juodoji arbata su cinamonu „Soul of Sri Lanka"

Prekės kodas: 37

Ši aštri chai arbata, pagaminta iš tradicinių ingredientų iš Šri Lankos, nukels Jus į šią rojaus salą Indijos vandenyne.

Sudedamosios dalys: Juodoji arbata Ceylon OP*, cinamono lazdelės*, imbieras*, juodieji pipirai*, rožiniai pipirai*, natūrali kvapioji medžiaga, kardamonas*, muskato riešutas*, burbono vanilė*. *Sertifikuotas ekologiškas produktas.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pakuotė: Kombinuota

Grynasis kiekis: 100 g
Likutis senka - užsisakykite dabar!

   

Maistingumo deklaracija
                                                   
Maistinė vertė100 ml paruoštos arbatos * (vidutiniškai)
Energinė vertė9 kJ / 2 kcal
Riebalai<0,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys<0,1 g
Angliavandeniai<0,1 g
Cukrūs<0,1 g
Baltymai0,2 g
Druska<0,01 g
        * apskaičiuota 3g arbatos, užplikytos 200 ml vandens 3 minutes    

Ceylon OP

Aromatinga arbata iš Šri Lankos, turinti sodrų ir šiek tiek aštrų skonį. OP arba „Orange Pekoe“ yra arbatos lapelių gradacija: tai pilno dydžio, gerai susuktas arbatos lapelis.

Europos sąjungos ekologinės gamybos logotipas

ES ekologinis ženklas

Juodoji arbata su cinamonu „Soul of Sri Lanka" yra paženklinta ES ekologinės gamybos logotipu ir atitinka griežtus ekologinius kriterijus. Žaliavos yra auginamos Bendrijoje ir trečiųjų šalių žemės ūkiuose.

USDA ekologinės gamybos logotipas

USDA Organic ekologinis ženklas

Juodoji arbata su cinamonu „Soul of Sri Lanka" auginama nenaudojant uždraustų sintetinių trąšų ir pesticidų. Taip pat šis ženklas garantuoja, kad ekologiška arbata nėra GMM (genetiškai modifikuotas maistas).

Vokietijos ekologinės gamybos logotipas

Bio-Siegel ekologinis ženklas

Bio-Siegel logotipas garantuoja, kad Juodoji arbata su cinamonu „Soul of Sri Lanka" yra pagaminta pagal ES ekologinio ūkininkavimo reglamente nurodytus reikalavimus.

rankų darbo produkcija

Rankų darbas

Ši ekologiška arbata yra gaminama rankomis su meile, mažomis šviežiomis partijomis.

produktai be pridėtinio cukraus

Be pridėtinio cukraus

Juodoji arbata su cinamonu „Soul of Sri Lanka" yra tobulo skonio ir be pridėtinio cukraus!

Juodoji arbata

Juodoji arbata – tai tokia arbatos rūšis, kurios oksidacijos procesas yra ilgesnis, negu gaminant kitas arbatos rūšis.

Manoma, kad juodoji arbata buvo atrasta atsitiktinai. Pasak XVI amžiaus legendos, žaliosios arbatos partija buvo palikta per ilgai fermentuotis, tačiau ūkininkai nutarė žaliavos neišmesti, o gėrė nuvytusius lapus ir buvo maloniai nustebinti sodriu skoniu. Nuo tada arbatos lapai buvo fermentuojami sąmoningai, siekiant gauti aromatingą juodąją arbatą, kuri tapo tokia populiari visame pasaulyje.

Laikui bėgant fermentacijos procesas buvo tobulinamas, todėl buvo sukurti skirtingi gamybos metodai, taigi ir skirtingos arbatos rūšys.

Gaminant šią arbatą, arbatos lapus reikia susmulkinti, kad išsiskirtų sultys, o tada džiovinti elektrinėje orkaitėje. Rezultate gauname tą arbatą, prie kurios esame įpratę.

Įdomus faktas: juodoji arbata taip vadinama tik vakarų šalyse, o Kinijos klasifikacijoje tai yra “raudonoji” arbata, kadangi būtent tokios spalvos gėrimą gauname iš gerai oksiduotų arbatmedžio lapų.